קשיו טבעי – אוצר טרופי
קשיו טבעי הוא פרי יבש בעל טעם עשיר ואגוזי, המגיע אלינו מאזורים טרופיים. הוא נחשב לאחד האגוזים הפופולריים והבריאים ביותר בעולם.
מה הופך את הקשיו למיוחד?
- טעם: הקשיו בעל טעם מתוק ועשיר מעט, עם רמז לטעם אגוזי.
- מרקם: המרקם שלו רך ועסיסי יותר מאגוזים אחרים, מה שהופך אותו לתוספת נפלאה למגוון רחב של מאכלים.
- ערך תזונתי: הקשיו עשיר בחלבונים, שומנים בריאים מסוג אומגה 3, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים כמו מגנזיום, נחושת ואבץ.
יתרונות בריאותיים של הקשיו:
- בריאות הלב: השומנים הבריאים בקשיו מסייעים להורדת רמות הכולסטרול הרע ולשיפור בריאות הלב.
- בריאות העצם: המינרלים בקשיו, כמו מגנזיום, חיוניים לבריאות העצמות.
- אנרגיה: הקשיו מספק אנרגיה מתמשכת ומסייע לשמור על רמות סוכר יציבות בדם.
- בריאות העור: נוגדי החמצון בקשיו מסייעים לשמור על בריאות העור ומאטים את תהליך ההזדקנות.
חוות דעת
Clear filtersאין עדיין חוות דעת.